Front notification!

Bestil Cafe mad til dit hjem eller til kontoret!

Use your current location Couldn't get location
Recently searched
Can't find your address? Advanced search

Cafe restaurants

Cafe takeaway til levering eller afhentning

Cafe, klassiske og velsmagende retter

Da vi i København altid har været helt vilde med at tage på cafe, er det naturligvis nærliggende at kunne finde udvalget af den bedste cafe take away her på siden. Cafeerne serverer både mad og drikke, og udvalget fra de forskellige cafeer kan du finde på takeout.dk

Cafe take away

Menuen på de fleste cafeer er bygget op omkring mange af de samme retter, i forskellige størrelser, pris og kvalitet - dette styret af cafeens åbningstider. Er du til morgenmad og brunch kan du mange steder nyde en vellavet brunchtallerken, med frisk brød, smør, marmelade, oste og fisk samt lidt sødt til dessert. Mange steder serverer smørrebrød, sandwiches med tun eller kylling samt hjemmelavede burgers og velsmagende supper. Cafe take away tilbyder også dejlige desserter, herunder cookies, chokoladekage, gulerodskage eller cheesecake. Desuden kan du nyde en dejlig kop kaffe eller andet varmt, special øl eller diverse vine fra sydeuropa.

 

Byer med Cafe Restauranter

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores <a href='%url%'>Mere info</a> here.