Front notification!

Bestil Dansk mad til dit hjem eller til kontoret!

Use your current location Couldn't get location
Recently searched
Can't find your address? Advanced search

Dansk restaurants

Dansk takeaway til levering eller afhentning

Dansk, hvem sagde stegt flæsk?

Dansk take awayer lækkert, og hos takeout.dk garanterer vi at du får en vidunderlig oplevelse hver gang. Derfor samarbejder vi altid kun med de bedste restauranter der tilbyder fantatastisk dansk mad, som vores mor lavede den.

Dansk take away

Dansk mad er i dag kommet så vidt, at det strækker sig over en hel del forskellige retter og ikke blot de traditionelle. Hos takeout.dk tilbyder vi retter som er velkendte i det danske køkken, blandt andet smørrebrød med braiseret svinebryst, gammeldags modnede sild, flæskesteg eller fiskefilet. Derudover tilbyder vi klassiske danske grillbars retter som parisertoast, stjerneskud, bøfsandwich, men også deciderede gryderetter som stegt flæsk med persillesovs eller lune frikadeller med lækker hjemmelavet kartoffelsalat eller nye kartofler. 

Her på siden kan du se vores lækre udvalg i dansk take away og bestille lige den ret du må have trang til. Vi leverer hurtigt og sikkert, hver dag, lige til din hoveddør.

 

Byer med Dansk Restauranter

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores Mere info