Front notification!

Bestil Indisk mad til dit hjem eller til kontoret!

Use your current location Couldn't get location
Recently searched
Can't find your address? Advanced search

Indisk restaurants

Indisk takeaway til levering eller afhentning

Indisk, mere end bare karry

Takeout.dk tilbyder et solidt udvalg af velsmagende indisk take away. Vælg og bestil fra en af vores mange restauranter specialiseret i indisk mad og få leveret lige til din hoveddør.

Indisk take away

indisk mad er meget populært i Storbritannien, der efterhånden har en stor tradition og interesse i det indisk køkken, dette har vi efterhånden taget til os i Danmark, hvilket har gjort at indisk take away er blevet mere populært i de senere år.

Indisk mad kan opdeles i Nordindisk, Sydindisk og Østindisk og selvom indisk mad ofte bliver forbundet med karry, er hovedingredienserne i højere grad, ris, atta, bønner, linser, dal, gurkemeje, spidskommen og ingefær. Disse ingredienser er med til at fuldende smagsoplevelsen.

På takeout.dk stræber vi efter at kunne udbyde det absolut bedste indenfor det indiske køkken,  og vi tilbyder mange forskellige retter at vælge i mellem, når du skal bestille din take away

Byer med Indisk Restauranter

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores Mere info