Front notification!

Bestil Rawfood mad til dit hjem eller til kontoret!

Use your current location Couldn't get location
Recently searched
Can't find your address? Advanced search

Rawfood restaurants

Rawfood takeaway til levering eller afhentning

Rawfood, velsmagende og sund power food

Rawfood er relativt nyt i Danmark, men er blevet en utrolig stor success. Hvor fokus ligger på proteinholdig mad som ikke er blevet gennemarbejdet i mange timer, men i stedet holder sin friskhed ved netop at være mere råt end mad normalt.

Rawfood take away

Rawfood er mad der ikke er opvarmet over 42 grader, tanken omkring maden er at bearbejdelse og opvarmning ændrer maden negativt og nedsætter den næringsmæssige værdi, blandt andet at enzymer og mineraler i maden går tabt. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige retter. Blandt andet burger, pizza, salater, lasagne, juice og til dessert blandt andet en rawfood kage eller nyd en frisk og hjemmelavet milkshake.

Hos takeout.dk tilbyder vi levering af rawfood take away, helt til din dør. Du kan gennemse udvalget og de forskellige retter og derefter bestille her på siden, så du kan få en dejlig rawfood take away aften.

Byer med Rawfood Restauranter

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores <a href='%url%'>Mere info</a> here.