Front notification!

Bestil Vietnamesisk mad til dit hjem eller til kontoret!

Use your current location Couldn't get location
Recently searched
Can't find your address? Advanced search

Vietnamesisk restaurants

Vietnamesisk takeaway til levering eller afhentning

Vietnamesisk, velsmagende og spændende mad fra østen

Hos takeout.dk tilbyder vi utrolig lækker Vietnamesisk take away, hvor maden ofte i sig selv er med simple dog utroligt vel bearbejdede friske råvarer, dette giver maden en virkelig dejlig smag og fremstår meget lækkert og veltilberedt.

Vietnamesisk take away

Vietnamesisk mad bliver ofte serveret i såkaldte street kitchens, altså køkkener helt ud til gaden og i konstant rørelse så maden kan være klar på få minutter men også så forbipasserende kan få et glemt at de forskellige retter og blive fristet af duften.

De typiske retter indenfor vietnamesisk take away er wontons som er friturestegte kugler ofte med kød eller grøntsager inden i, fishcakes, velsmagende supper og hanoi kødboller. Alle retter er for det meste tilberedt med dejlige urter og serveret med jasminris.

Vi tilbyder levering af vietnamesisk mad her på siden og leverer selvfølgelig den varme mad helt til din dør på alle dage.

Byer med Vietnamesisk Restauranter

Vi bruger cookies for at give dig en bedre service. Fortsæt på siden hvis du er ok med dette, eller læs mere om vores <a href='%url%'>Mere info</a> here.